Please enable JS

Abinitio ... vanaf het begin

Abinitio ... vanaf het begin

De start van Abinitio Professionals ...

Onder de noemer Abinitio Professionals zullen wij jong talent aantrekken en opleiden tot een zodanig voldoende niveau dat deze jonge professionals zelfstandig een projectteam gaan vormen die op effectieve en efficiënte wijze de klant van professionele diensten kan voorzien. Zonder dat de klant deze personen eerst nog zelf vakinhoudelijk moet opleiden, wat bij detachering vaak wel het geval is.

Daarom leveren wij onze diensten in de vorm van een project. Een project waarin de jonge consultants hecht met elkaar samenwerken om op tijd kwalitatief goede resultaten te kunnen afleveren. Uiteraard worden zij geleid en begeleid door deskundige en ervaren senior-consultants.

Abinitio Professionals werkt daartoe samen met onze academie MASTERCLASS PRACTICAL. Er worden verschillende interne masterclass-programma's ingericht, te onderscheiden naar de specifieke behoeften aan professionele ondersteuning van onze klanten.

... en wat nog gaat komen

Uiterlijk op 1 juli 2024 zal Abinitio Professionals een eigen deel van deze website krijgen. Op dit eigen deel kunt u de vorming van projectteams volgen en kunt u zien welke projectteams zijn gevormd en met welk doel. Zo kunt u in staat zijn om het meest geschikte projectteam voor uw organisatie en uw opgave te kunnen kiezen. Ook op deze manier maken wij ruimte.